***UITVERKOCHT***

Captain of the Category Event | 21-11-'23 | A'dam RAI

Een kennisevent voor leveranciers en fabrikanten in foodretail. Op 21 november organiseren FoodPersonality en TMA het Captain of the Category Congres met als thema ‘Gezonde Groei’ in de Amsterdam RAI. Gezonde Groei, in de betekenis van duurzame economische groei, aandacht voor duurzaamheid bij de ontwikkeling van nieuwe producten en omgaan met mens en milieu. Met een inspirerend programma, waar maar liefst 18 hoogwaardige sprekers garant voor staan, word je in één dag bijgepraat over alle facetten die van belang zijn in de (strategische) samenwerking met de retail. Retailexecutie, trademarketing, shoppermarketing, data, jaargesprekken, leiderschap, e-commerce, export, innovatie, instore activatie en vele andere onderwerpen komen aan de orde in het plenaire programma en tijdens interactieve break-out sessies. 

Highlights: keynote speaker marketingprofessor Gino van Ossel, inzichten uit het jaarlijkse Captain of the Category-onderzoek en de visie van diverse retailers op het thema ‘Gezonde Groei’. Daarnaast is er volop ruimte om te netwerken. Je gaat naar huis met veel direct toepasbare kennis en genoeg inspiratie voor een sterke start van 2024. Ontmoet alle ‘Captains’ (categoriewinnaars in het Captain of the Category-onderzoek), ga in gesprek met branchegenoten en leer van de expertise van sprekers tijdens het Captain of the Category Congres in de Amsterdam RAI op 21 november. 

Aanmelden kan vanaf nu via onderstaand contactformulier of bij jouw contactpersoon van FoodPersonality of de TMA. Onder het formulier is een overzicht van het dagprogramma terug te vinden. Het definitieve programma wordt toegestuurd na uw aanmelding. Wenst u meer informatie? Bel Mark Peeters op 06-83770568 of stuur een mail naar vakblad@foodpersonality.nl.

Ja, ik wil op de reservelijst!
Wij bevestigen uw notering op de reservelijst per email binnen 2 werkdagen.


Bij deelname aan het event ontvangt u de Formule Atlas en Formuleposter gratis!