AGF Monitor week 10

0
Leestijd: < 1 minuut
Bij Albert Heijn gaan de prijzen deze week licht omhoog (nadat de prijzen er vorige week als enige omlaag gingen). Bij de andere formules dalen de prijzen, waarbij Jumbo en Plus nagenoeg synchroon bewegen. De prijsafstand tussen de goedkoopste en duurste formule wordt mede daardoor nog groter. Die loopt deze week namelijk op van 22% naar 25%.
Lidl heeft met vijf promoties in de top-25 AGF-producten deze week weer de meeste aanbiedingen. AH en Plus volgen met ieder vier promoties. Bij Jumbo is deze week alleen bloemkool in de aanbieding (ook bij Lidl en ook voor € 1,49). Bij AH en Plus is broccoli in promotie voor resp. € 0,89 en € 0,69. Dezelfde formules delen overigens ook promoties met komkommer en meloen. Kijk voor de verdere details en alle actuele prijzen op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.
{jcomments off}