AGF Monitor week 11

0
Leestijd: < 1 minuut
Jumbo houdt de prijzen van de 25 AGF-hardlopers die we in deze rubriek volgen nagenoeg stabiel ten opzichte van vorige week. Maar omdat de andere spelers de prijzen weten te verlagen, is Jumbo deze week het duurst. En dat hebben we sinds de start van deze rubriek nog niet eerder gezien. Voor de prijsafstand tussen de duurste en goedkoopste formule maakt het niet zoveel uit, aangezien deze met een procent toeneemt, van 16 naar 17%.
Wreekt zich in het geval van Jumbo het ontbreken van aanbiedingen? Jumbo heeft deze week één promotie, met paprika’s (stoplicht); 3 voor € 4,- (tot 20 maart). Albert Heijn stelt daar deze week acht promoties tegenover, Lidl zeven en Plus vijf. De details van de aanbiedingen en een overzicht alle actuele prijzen zijn zoals gebruikelijk te vinden op: FP+.
Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.