AGF Monitor week 11

0
Leestijd: < 1 minuut

Lidl drukt de prijs van het mandje met AGF-hardlopers deze week nog verder naar beneden. Dat wordt zelfs Dirk te gortig (al houdt het de prijs van zijn mandje ruim onder de dertig euro). De overige formules zitten daar ver boven waarbij de gemiddelde prijs van de mandjes deze week op € 33,35 ligt. De prijsafstand tussen het laagst en hoogst geprijsde mandje loopt door deze prijsbewegingen ook verder op: van 37% (week 10) naar 43%.

De prijs van het AH-mandje daalt deze week behoorlijk en daar dragen zeven promoties binnen de AGF-hardlopers aan bij. Jumbo zet deze week vier aanbiedingen in, Plus en Dirk ieder drie en Picnic één. Bij Lidl zijn zes van de 25 meest verkochte AGF-producten NIET in de aanbieding waarmee het actiegeweld van de afgelopen weken dus onverminderd wordt doorgezet.

Snoeptomaten, mandarijnen, courgettes en handperen (Conference) zijn deze week allemaal bij vier van de zes gevolgde formules in de aanbieding. Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.