AGF Monitor week 12

0
Leestijd: < 1 minuut
De orde is weer hersteld. Dat wil zeggen, de situatie van vorige week waarin Jumbo met het mandje met 25 AGF-hardlopers duurder was dan Albert Heijn en Plus is weer ongedaan gemaakt. Over de hele linie krullen de prijzen deze week opwaarts (maar bij Jumbo het minst). De prijsafstand tussen de duurste en goedkoopste formule loopt wel weer op, van 17 naar 21%.
Met vijf aanbiedingen in de top-25 AGF-producten is AH deze week het meest actief op het promotiefront. Lidl volgt met vier aanbiedingen en Plus volstaat met één (courgettes). Jumbo heeft deze week geen promoties. Bij AH en Lidl komen drie promoties overeen (broccoli, frambozen en druiven – en in het geval van broccoli met dezelfde afprijzing). De details van de aanbiedingen en een overzicht alle actuele prijzen zijn zoals gebruikelijk te vinden op: FP+.
Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.