AGF Monitor week 12

0
Leestijd: < 1 minuut

Hoe ontwikkelen zich de prijzen van de 25 populairste AGF-producten in deze tweede ‘coronaweek’. Het beeld is wisselend: bij Jumbo en Picnic is de prijs van het mandje verlaagd, terwijl bij Lidl, AH en Plus de mandjes in prijs zijn gestegen. De prijsafstand tussen de laagst en hoogst geprijsde formule daalt ten opzichte van vorige week weer een procentje, naar 12%.

Lidl is deze week maar amper terughoudender met promoties. De prijsmeters tellen 13 aanbiedingen (vorige week 14). Op ruime afstand volgt Plus met zes promoties, terwijl Jumbo er vier heeft, Albert Heijn drie en Picnic twee. Witte pitloze druiven en perssinaasappel zijn deze week bij drie van de vijf gevolgde formules in de aanbieding. Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

Alle AGF-hardlopers zijn deze week beschikbaar bij de gevolgde formules.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.