AGF Monitor week 13

0
Leestijd: < 1 minuut
In de aanloop naar het lange paasweekend dalen de prijzen van de populairste AGF-producten bij alle gevolgde formules. Aan de onderlinge verhoudingen verandert deze week niets, ook wat betreft het gat tussen Lidl en de overige formules. De prijsafstand tussen de duurste en goedkoopste formule daalt wel weer iets – van 21 naar 19% – nadat deze vorige week vrij fors steeg.
Aan het promotiefront is het opnieuw Albert Heijn dat het voortouw neemt, deze week met zes aanbiedingen. Plus volgt met vier promoties, Lidl met drie en Jumbo met één aanbieding (paprikamix). Een promotie die drie van de vier formules delen is er een met komkommers, waarbij Lidl de laagste prijs heeft met € 0,59. De details van de aanbiedingen en een overzicht alle actuele prijzen zijn zoals gebruikelijk te vinden op: FP+.
Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.