AGF Monitor week 13

0
Leestijd: < 1 minuut

Bij alle formules dalen deze week de mandjes met AGF-hardlopers in prijs, al heeft dat voor een belangrijk deel te maken met het niet beschikbaar zijn van een product (bloemkool) bij Dirk, waardoor bloemkool uit de vergelijking van deze week is gehaald De gemiddelde prijs van de mandjes daalt mede daardoor naar € 30,59 en dat is 6.7% lager dan vorige week. Wel is de prijsafstand tussen het laagst en hoogst geprijsde mandje weer een procentje gehaald, al blijft deze met 40% meer dan aanzienlijk.

Bij Lidl zijn deze week 21 van de 24 (normaal 25, dit keer zoals aangegeven zonder bloemkool) gemeten AGF-producten in promotie. Opvallend is dat Dirk, dat de prijs van het Lidl-mandje het dichtst nadert – dat doet zonder aanbiedingen. Albert Heijn heeft deze week zes promoties, Jumbo vier en Plus en Picnic ieder één. Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.