AGF Monitor week 14

0
Leestijd: < 1 minuut

Over de hele linie dalen deze week de prijzen van de AGF-hardlopers bij de gemeten formules, al gaat het bij Picnic maar om acht cent. Bij Jumbo en Plus dalen deze week de prijzen het hardst. Plus duikt hiermee onder Picnic (maar niet onder Jumbo, dat keurig met de prijsdaling van Plus meebeweegt). Door de prijsbewegingen van deze week loopt de prijsafstand tussen de duurste en goedkoopste formule nog wat verder op, van 18% in week 13 naar 21% nu. Bij alle formules zijn de hardlopers deze week compleet.

Kijken we naar de promoties dan is er weer het vertrouwde beeld bij Lidl met dit keer 11 aanbiedingen. De andere formules doen het een stuk rustiger aan: Albert Heijn en Plus hebben ieder vier promoties, Jumbo drie en Picnic heeft deze week geen aanbiedingen binnen de 25 populairste AGF-producten. De details van de aanbiedingen en een overzicht van alle actuele prijzen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.