AGF Monitor week 14

0
Leestijd: < 1 minuut

Terwijl we voor Lidl, Albert Heijn en Picnic deze week lagere prijzen noteren, gaan de prijzen van de 25 populairste AGF-producten bij Jumbo en Plus juist omhoog. De prijs van het Jumbo-mandje is daardoor nog maar € 0,18 verwijderd van de prijs van het AH-mandje. De gemiddelde prijs van ons AGF-mandje komt deze week uit op € 35,74, wat 0,45% hoger is dan vorige week. De prijsafstand tussen het laagst en hoogst geprijsde mandje is nu 11%, een procentje minder dan in week 13.

Kijken we naar de promoties van deze week, dan valt op dat avocado’s bij drie van de vijf gevolgde formules in de aanbieding zijn. Het gaat om Lidl, AH en Plus, waarbij Lidl met € 0,99 de laagste prijs heeft. Lidl heeft ook weer de meeste aanbiedingen binnen de AGF-hardlopers; acht stuks. AH volgt met zes promties, Plus heeft er drie. Jumbo en Picnic hebben er ieder één. Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

Alle AGF-hardlopers zijn deze week beschikbaar bij de gevolgde formules.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.