AGF Monitor week 15

0
Leestijd: < 1 minuut
De prijzen dalen deze week over bij alle vier de formules in deze rubriek. Althans, zo lijkt het. De 25 AGF-hardlopers die we hier volgen zijn echter niet overal beschikbaar waardoor deze buiten de prijsvergelijking blijven. Jumbo, Albert Heijn en Plus zijn juist in prijs verhoogd. Wel heeft Plus het stokje van duurste formule weer even overgedaan aan AH. De prijsafstand tussen de duurste en goedkoopste formule bedraagt deze week 19%.
Het heeft een paar weken geduurd, maar deze week is Lidl weer het meest actief met promoties: zeven stuks. AH volgt met vijf, Plus met drie en Jumbo heeft er slechts één. Daarbij gaat het om een meerstuksaanbieding voor sinaasappeleen (3 voor € 4,-) en laat nou net ook de drie andere formules handsinaasappelen in de aanbieding hebben. Ook AH heeft een multibuy (2 voor € 4,-), terwijl Plus met € 1,99 voor een netje heel knap de afprijzing van Lidl evenaart.
De details van de aanbiedingen en een overzicht alle actuele prijzen zijn zoals gebruikelijk te vinden op: FP+.
Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.