AGF Monitor week 15

0
Leestijd: < 1 minuut

De prijzen van de populairste AGF-producten kiezen deze week duidelijk een opwaartse richting. Bij alle vijf gevolgde formules stijgen de prijzen van de mandjes. De gemiddelde prijs van het mandje komt uit op € 36,99, een stijging van 3,5% ten opzichte van vorige week. De prijsafstand tussen de laagst en hoogst geprijsde formule loopt ook op, van 11% (week 14) naar actueel 14%.

Kijken we naar de promoties van deze week, dan zien we dat witte pitloze druiven bij drie (Albert Heijn, Jumbo en Plus) van de vijff gevolgde formules in de aanbieding zijn. De meeste aanbiedingen heeft toch weer Lidl. Daar tellen de prijsmeters deze week 10 promoties binnen de AGF-hardlopers. AH doet het met de helft minder, terwijl Plus twee aanbiedingen heeft, Jumbo één en Picnic geen. Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

Alle AGF-hardlopers zijn deze week beschikbaar bij de gevolgde formules.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.