AGF Monitor week 15

0
Leestijd: < 1 minuut

Elstar-appelen zijn er de oorzaak van dat de prijzen van de mandjes met AGF-hardlopers dalen. Ze zijn niet beschikbaar bij Dirk en dus zijn ze deze week voor alle formules uit de vergelijking gehaald. Tegelijkertijd duikt Dirk met de prijs van zijn mandje weer eens onder die van Lidl. De gemiddelde prijs van de mandjes ligt deze week op € 30,40 en de prijsafstand tussen het laagst en hoogst geprijsde mandje komt nu een stuk lager uit, en wel op 29% (vorige week 35%).

Gezien het actiegeweld van de afgelopen periode doet Lidl het met zeven promoties binnen de 24 (!) meest gekochte AGF-producten rustig aan. Plus evenaart dat aantal deze week zelfs. De overige formules volgen op afstand: AH heeft vier aanbiedingen, Jumbo drie, Dirk twee en Picnic één (witte pitloze druiven). Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.