AGF Monitor week 16

0
Leestijd: < 1 minuut
Met een nagenoeg complete top-25 AGF-producten zien we deze week vooral bij Plus de prijs van het gemeten mandje stijgen. Het maakt dat bij Plus ook weer de hoogste prijs voor het mandje AGF-hardlopers betaald moet worden van de hier gevolgde formules. Lidl en Jumbo verlagen de prijzen iets, terwijl Albert Heijn ze nagenoeg stabiel houdt. De prijsbewegingen zorgen ervoor dat de prijsafstand tussen de duurste en goedkoopste formule ten opzichte van vorige week flink oploopt, van 19% naar 24%.
Opvallende genoeg is het Jumbo dat – samen met Lidl overigens – deze week de meeste promoties heeft. Ieder heeft er vijf, waarbij Jumbo uitsluitend meerstuksaanbiedingen heeft (3 voor € 4,-). Plus heeft twee aanbiedingen en AH slechts één (courgettes, 2 voor € 0,99). De details van de aanbiedingen en een overzicht alle actuele prijzen zijn zoals gebruikelijk te vinden op: FP+.
Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.