AGF Monitor week 18

0
Leestijd: < 1 minuut

Met uitzondering van Lidl stijgen de prijzen van de mandjes met de meest gekochte AGF-producten deze week bij alle gevolgde formules. Overigens is de prijsdaling bij Lidl miniem (-€ 0,01). Bij Plus lopen de prijzen het hardst op, waardoor de prijs van Plus-mandje dicht in de buurt van de prijs van het AH-mandje komt.

De gemiddelde prijs van de mandjes ligt deze week op € 38,14, wat 1,6% hoger is dan vorige week. De prijsafstand tussen de laagst en hoogst geprijsde formule daalt ten opzichte van vorige week nog een procentje, van 10% naar 9%.

Ook deze week is het weer Lidl dat binnen de 25 populairste AGF-producten de meeste promoties heeft. De prijsmeters tellen er tien. AH doet het met drie, terwijl Jumbo en Picnic er ieder één hebben. Plus heeft deze week geen aanbiedingen binnen de gemeten AGF-hardlopers. Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

Alle AGF-hardlopers zijn deze week beschikbaar bij de gevolgde formules.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.