AGF Monitor week 18

0
Leestijd: 2 minuten
Over de hele linie gaan de prijzen deze week omhoog. Wel weet Plus de stijging wat meer binnen de perken te houden dan Albert Heijn. Hierdoor is het mandje met de 25 populairste AGF-producten deze week bij AH het hoogst geprijsd. De prijsafstand tussen de duurste en goedkoopste formule is iets kleiner geworden, want daalt van 25% vorige week naar 24% nu.
Het grootste aantal promoties treffen de prijsmeters van PricingExperts deze week weer bij Lidl aan: acht stuks. AH doet het met de helft minder, terwijl Plus deze week drie aanbiedingen heeft en Jumbo twee. Het leidt ertoe dat er deze week vier AGF-producten bij twee retailers tegelijk in de aanbieding zijn (komkommer, witlof, broccoli en bananen). In het geval van de bananen komt de prijs van Lidl (niet in promotie) overeen met de promotieprijs van AH en Jumbo: € 0,99.
De details van de promoties en een overzicht van alle prijzen van deze week is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.
{jcomments off}