AGF Monitor week 2

0
Leestijd: < 1 minuut

De eerste AGF Monitor van het nieuwe jaar. Met meteen ook een kanttekening: in de weken 52 en 1 zijn er geen prijzen genoteerd. Hier sluit week 51 gemakshalve aan op week 2, maar hier ontbreken dus twee weken. Te constateren valt dat bij Jumbo en Picnic de prijs van het mandje met AGF-hardlopers stijgt ten opzichte van de laatste meting, terwijl bij de overige formules de prijzen dalen. In het geval van Lidl zelfs behoorlijk.

Lidl heeft gewoontegetrouw ook weer de meeste promoties binnen de 25 populairste AGF-producten. Albert Heijn, Jumbo en Plus doen het met ieder twee aanbiedingen beduidend rustiger aan, terwijl Picnic deze week alleen Elstar-appelen in promotie heeft. Mandarijnen zijn deze week bij drie van de vijf formules in de aanbieding. Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

Alle AGF-hardlopers zijn deze week beschikbaar bij de gevolgde formules.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.