AGF Monitor week 20

0
Leestijd: < 1 minuut
We pakken de draad deze week weer op. Wat zien we? Om te beginnen dat Lidl en Plus de prijzen hebben verhoogd in vergelijking tot vorige week. Bij Albert Heijn zien we juist een tegengestelde beweging waardoor Plus als duurste formule komt bovendrijven. Door de beweging van AH komt de prijs van het mandje met AGF-hardlopers aardig in de buurt van datzelfde mandje bij Jumbo (waar de prijzen deze week lichtjes stijgen). De prijsafstand tussen de duurste en goedkoopste formule is deze week 16%.
Week 20 mogen we een promotie-arme week noemen. Lidl en Plus hebben de meeste aanbiedingen, al zijn dat er slechts drie. AH heeft er twee en Jumbo heeft deze week geen aanbiedingen. Door het geringe aantal promoties zijn er geen overlappende promoties. De details van de aanbiedingen en een overzicht alle actuele prijzen zijn zoals gebruikelijk te vinden op: FP+.
Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.