AGF Monitor week 21

0
Leestijd: < 1 minuut

De orde is hersteld: Albert Heijn stijgt (als enige) in prijs en is deze week zelfs weer een fractie duurder dan Plus. Vorige week lag het prijsniveau van de marktleider nog onder dat van Jumbo! De tegengestelde beweging die de prijs van het mandje bij AH maakt zorgt er samen met de dalende prijs bij Lidl voor dat de prijsafstand tussen de goedkoopste en duurste formule deze week weer toeneemt, van 23% naar 26%.

Bij Lidl tellen we deze week weer de meeste promoties (zeven stuks). Albert Heijn en Jumbo hebben er ieder drie, terwijl Plus deze week volstaat met twee aanbiedingen. Witlof is deze week bij drie formules (Lidl, AH en Plus) in de aanbieding, maar met € 0,69 cent hebben AH en Plus de laagste prijs. De details van de aanbiedingen en een overzicht alle actuele prijzen is te vinden op FP+.

 

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.