AGF Monitor week 22

0
Leestijd: < 1 minuut
Het valt op dat Albert Heijn deze week qua prijs dicht bij Jumbo blijft, daar waar het met de prijs van het mandje met de populairste AGF-producten doorgaans rond het niveau van Plus beweegt. En verder heeft Lidl de prijzen nog eens flink verlaagd ten opzichte van vorige week, terwijl de prijzen bij Plus juist iets stijgen. Dat kan alleen maar een grotere prijsafstand tussen de goedkoopste en duurste formule opleveren. En inderdaad, die loopt op van 14% naar 20%.
Aan het promotiefront laat Lidl zich deze week weer eens nadrukkelijk gelden. Met negen aanbiedingen in de top-25 AGF-producten. AH doet met zes promoties ook stevig mee. Bij Jumbo deze week geen aanbiedingen en bij Plus slechts één: courgettes, twee voor € 0,99. Daarmee troeft Plus wel AH af dat twee courgettes voor € 1,19 als aanbieding heeft. De details van de aanbiedingen en een overzicht alle actuele prijzen zijn zoals gebruikelijk te vinden op: FP+.
Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.