AGF Monitor week 22

0
Leestijd: < 1 minuut

Gezien de prijsontwikkeling van de mandjes met AGF-hardlopers wordt het steeds meer Lidl en de rest. Daar waar Albert Heijn, Jumbo, Plus en Picnic in een prijsrange van € 38,69 – € 39,79 zitten, duikt Lidl daar met € 33,15 inmiddels ver onder. De prijsafstand tussen de laagst en hoogst geprijsde formule loopt desondanks deze week ‘slechts’ met een procent op tot 20%.

Overigens is Jumbo deze week de enige formule waar de prijs van het mandje stijgt. De gemiddelde prijs van ons mandje met meest gekochte AGF-producten ligt deze week op € 37,98 en dat is een daling van 0,2% ten opzichte van vorige week.

Lidl heeft ook deze week weer meer dan de helft van de gemeten producten in promotie, al is het iets minder uitbundig dan vorige week. Jumbo heeft twee aanbiedingen, Plus en Picnic ieder één. AH heeft deze week geen aanbiedingen binnen de top-25 AGF-producten. Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

Alle AGF-hardlopers zijn deze week beschikbaar bij de gevolgde formules.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.