AGF Monitor week 24

0
Leestijd: < 1 minuut

Wat een duikeling maken de AGF-prijzen deze week bij Plus. Door een combinatie van prijsverlagingen en aanbiedingen duikt Plus ver onder Albert Heijn en nadert Jumbo tot op een paar cent na. Dat betekent dat AH opnieuw het duurst is. Per saldo wordt door alle bewegingen de prijsafstand tussen de goedkoopste en duurste formule deze week toch maar ietsje kleiner, namelijk 15%.

Lidl schroeft het aantal promoties deze week weer wat op (vijf stuks). Albert Heijn en Plus hebben er ieder drie, terwijl Jumbo volstaat met twee aanbiedingen (waarvan één de jaaraanbieding met bananen). Zowel bij AH als bij Plus is deze week broccoli in de aanbieding, maar ondanks de hogere prijs van het totale mandje heeft AH hier de laagste prijs: € 0,59 (500 gram).De details van de aanbiedingen en een overzicht alle actuele prijzen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.