AGF Monitor week 24

0
Leestijd: < 1 minuut

Over de hele linie dalen deze week de prijzen van de mandjes met AGF-hardlopers. Dat heeft deels te maken met het niet beschikbaar zijn van producten bij formules. Zo zijn Elstar-appelen al enkele weken niet beschikbaar bij Plus (en inmiddels ook bij Picnic). Saillant detail: Elstar-appelen zijn deze week juist in promotie bij Lidl. Bij Lidl zijn deze week dan weer broccoli en Conference-peren niet beschikbaar. Kijken we naar de prijsafstand tussen de duurste en goedkoopste formule, dan constateren we dat deze ten opzichte van vorige week ongewijzigd blijft op 13%.

Deze week hebben Lidl en Picnic evenveel aanbiedingen binnen de gemeten populairste AGF-producten. Ieder heeft er drie (wat voor Lidl opvallend weinig is). Jumbo heeft twee promoties en Albert Heijn en Plus ieder één. Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.