AGF Monitor week 24

0
Leestijd: < 1 minuut

De producten die vorige week niet beschikbaar waren zijn dat deze week nog steeds niet. Elstar-appelen zijn inmiddels bij vier van de zes gevolgde formules niet verkrijgbaar. Het seizoen loopt duidelijk op z’n eind. Ook Conference-peren zijn uit de vergelijking gelaten, omdat deze opnieuw niet beschikbaar zijn bij Lidl. Het gemeten mandje met AGF-hardlopers blijft zogezegd dus gelijk aan het mandje van vorige week.

De gemiddelde prijs van de mandjes met de meest gekochte AGF-producten ligt deze week op € 28,53 en dat is € 0,66 oftewel 2,3% lager dan vorige week. De prijsafstand tussen het laagst en hoogst geprijsde mande is deze week 34% en is daarmee stabiel ten opzichte van vorige week.

Lidl heeft weer de meeste promoties binnen de gemeten AGF-hardlopers, al is het aantal veel lager dan gebruikelijk. Vier aanbiedingen telden de prijsmeters deze week bij Lidl. Albert Heijn en Jumbo volgen met drie promoties op de voet. Plus en Picnic hebben deze week ieder één promotie, terwijl Dirk geen aanbiedingen heeft binnen de gemeten producten. Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.