AGF Monitor week 25

0
Leestijd: < 1 minuut

Het lijstje met 25 AGF-hardlopers is niet compleet bij alle formules, dus het prijsniveau van deze week laat een wat vertekend beeld zien. Los daarvan dalen de prijzen deze week bij alle formules. Onmiskenbaar is echter de enorme zwieper die Plus deze week aan de prijsknop geeft en waarmee het ruim onder Albert Heijn duikt. Het is met name deze beweging die ervoor zorgt dat de prijsafstand tussen de duurste en goedkoopste formule deze week daalt naar 16%.

Kijken we naar de promoties dan is het Jumbo dat deze week het grootste aantal aanbiedingen in de 25 populairste AGF-producten heeft. Concreet gaat het om zes meerstuksaanbiedingen. Lidl volgt met vijf promties, Plus heeft er vier en AH volstaat deze week met één. Het gaat daarbij om witte pitloze druiven (2 bakjes voor € 3,50) waarbij zowel Plus (2 bakjes voor € 2,69) als Jumbo (3 voor € 4,-) een scherper aanbod hebben. De details van de overige aanbiedingen en een overzicht van de actuele prijzen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.