AGF Monitor week 26

0
Leestijd: < 1 minuut

Over de hele linie zitten de prijzen van de 25 populairste AGF-producten weer in de lift. Daarbij zien we dat het mandje van Plus qua prijs weer dichter in de buurt komt van het mandje van Albert Heijn dan dat van Jumbo. Ook bij Lidl is de prijsstijging deze week relatief fors. De prijsafstand tussen de goedkoopste en duurste formule is deze week 16%.

Aan het promotiefront is het deze week relatief rustig, wat bijdraagt aan de stijgende prijzen. Lidl heeft weliswaar wederom de meeste aanbiedingen, maar het zijn er toch maar vijf. De andere formules volstaan ieder met twee promoties. De details van de aanbiedingen en een overzicht alle actuele prijzen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.