AGF Monitor week 27

0
Leestijd: < 1 minuut

De prijzen van de mandjes maken een flinke duikeling deze week. Een belangrijke rol hierbij speelt dat een aantal hardlopers – o.a. Elstar-appelen en aardbeien – bij een aantal formules niet beschikbaar zijn. Albert Heijn is nu naar verhouding duur, want heeft deze week maar weinig aanbiedingen in de 25 populairste AGF-producten. Plus komt deze week weer dicht in de buurt bij het prijsniveau van Jumbo. Het prijsverschil tussen de goedkoopste en duurste formule schiet deze week naar 30%.

Lidl en Plus hebben deze week ieder vijf promoties in de AGF-hardlopers. Bij Jumbo zijn het er vier (inclusief de jaaraanbieding op bananen) en Albert Heijn heeft er één; pitloze druiven twee bakje gratis. De details van de aanbiedingen en een overzicht alle actuele prijzen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.