AGF Monitor week 27

0
Leestijd: 1 minuut

Ook knap: Jumbo houdt de prijs van het mandje met AGF-hardlopers exact gelijk met vorige week op € 30,61. Daarnaast zijn er twee formules die in prijs stijgen en twee formules waar de prijs van het mandje daalt. Let wel, bij Albert Heijn daalt die prijs fors, van € 32,79 naar € 30,89 oftewel met bijna 6%. Daarmee duikt AH onder de prijs van Picnic en Plus en komt weer eens in de buurt van Jumbo.

Kijken we naar de promoties van deze week, dan zien we dat AH met zes aanbiedingen binnen de AGF-hardlopers in de buurt probeert te komen van Lidl (dat er toch nog drie meer heeft). De overige formules doen het rustiger aan: Plus heeft drie promoties, terwijl Picnic en Jumbo er ieder één hebben.

Opvallend: terwijl Elstar-appelen bij drie van de vijf formules opnieuw niet verkrijgbaar zijn, zijn ze bij AH juist in promotie. Witte pitloze druiven zijn deze week bij vier van de vijf formules in de aanbieding. Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

(NB: de meting van deze week is niet compleet. Elstar-appelen zijn bij drie van de vijf formules niet beschikbaar, terwijl bij Lidl opnieuw ook Conference-peren niet verkrijgbaar zijn)

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.