AGF Monitor week 28

0
Leestijd: < 1 minuut

De prijs van het mandje met 25 AGF-hardlopers is bij Jumbo deze exact hetzelfde als een week eerder. Wat valt verder op, behalve dan dat het mandje met gemeten producten weer niet compleet is? Lidl is licht in prijs gedaald, Albert Heijn wat steviger. En omdat bij Plus de prijzen als enige stijgen, komt AH deze week weer onder de prijs van Plus uit. De prijsafstand tussen de goedkoopste en duurste formule neemt deze week nog een procentje toe en stijgt van 24% vorige naar 25%.

Er zijn deze week maar liefst vijf overlappende promoties (paprika, bospeen, broccoli, druiven en galiameloen) bij de vier gevolgde formules. Daarvan wordt er één – die met opnieuw galiameloen – door drie formules gedeeld. Lidl, Jumbo en AH hebben deze week ieder vier aanbiedingen in de top-25 AGF-producten, Plus houdt het deze week bij twee. De details van de overige aanbiedingen en een overzicht van de actuele prijzen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.