AGF Monitor week 3

0
Leestijd: < 1 minuut

Het aantal AGF-hardlopers dat niet beschikbaar is bij Picnic blijft deze week beperkt tot twee (paprika en aubergine). Picnic is daarom weer meegenomen in de vergelijking (waarin paprika en aubergine dus ontbreken).

We zien deze week bij Jumbo en Plus de grootste prijsbewegingen. Neerwaarts, wel te verstaan. Bij Dirk is het mandje met meest verkochte AGF-producten echter het voordeligst. De gemiddelde prijs van de mandjes ligt deze week op € 35,18. De prijsafstand tussen het laagst en hoogst geprijsde mandje is nu 17% (vorige week: 20%).

Lidl heeft deze week weer eens het grootste aantal promoties, al zijn het er ‘slechts’ vijf. Albert Heijn, Jumbo en Plus hebben ieder drie aanbiedingen, Dirk twee en Picnic één. Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.