AGF Monitor week 31

0
Leestijd: < 1 minuut

De meest opvallende beweging zien we deze week bij Plus; van formule waarvan de prijs van het mandje met AGF-hardlopers die van Lidl het dichtst genaderd was naar de formule die opeens het hoogst geprijsde mandje heeft. Het Plus-mandje stijgt dan ook van € 32,11 naar € 34,34, een stijging van bijna 7%.

De gemiddelde prijs van de gemeten mandjes met de meest gekochte AGF-producten komt deze week uit op € 33,19 en dat is 1,05% hoger dan vorige week. De prijsafstand tussen de laagst en hoogst geprijsde formule loopt verder op naar 17% (vorige week 15%).

Jumbo, Plus en Picnic laten het deze week bij één promotie binnen de gemeten groep populaire AGF-producten. Albert Heijn heeft er vier en bij Lidl tellen de prijsmeters weer de meeste aanbiedingen, en wel zeven. Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

(Elstar-appels en Conference-peren zijn deze week opnieuw uit de vergelijking gehaald omdat deze niet bij alle formules verkrijgbaar zijn.)

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.