AGF Monitor week 33

0
Leestijd: < 1 minuut

Over de hele linie dalen de prijzen deze week. Dat heeft echter vooral te maken met producten die bij diverse retailers momenteel niet beschikbaar zijn. Daarbij gaat het met name om appelen (Elstar, Granny Smith) maar bijvoorbeeld ook aardbeien en frambozen. En verder? Plus duikt deze week weer onder het prijsniveau van Albert Heijn. De prijsafstand tussen de duurste en goedkoopste formule loopt deze week wat op, van 16% naar 19%.

Het blijft nog rustig met AGF-acties; de vakanties zijn nog niet voorbij. Lidl heeft deze week vier promoties, AH en Plus hebben er ieder twee en Jumbo volstaat deze week met één aanbieding. Opvallend is dat zowel AH als Jumbo een meerstuksaanbieding hebben met Galia-meloenen, terwijl het product deze week bij Lidl niet beschikbaar is. Jumbo heeft overigens de scherpste aanbieding: twee voor € 2,50 (AH: twee voor € 3,-. De details van de aanbiedingen en een overzicht alle actuele prijzen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.