AGF Monitor week 33

0
Leestijd: 2 minuten

Weinig veranderingen ten opzichte van vorige week. Opnieuw een week met weinig promoties. Ook het prijsniveau is stabiel. Vermeldenswaardig is dat Albert Heijn en Plus weer stuivertje hebben gewisseld als duurste formule, al is het prijsverschil maar zes cent. De prijsafstand tussen goedkoopste en duurste formule is deze week 24%.

In totaal zijn er deze week drie promoties in de 25 AGF-hardlopers; twee bij Lidl (courgette en pitloze druiven) en bij Jumbo zijn de Galia-meloenen nog in de aanbieding (twee voor € 2,50).

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. PricingExperts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.