AGF Monitor week 34

0
Leestijd: < 1 minuut

We pakken de draad weer op (de vorige AGF Monitor was die van week 31) na de zomervakantie. In de tussenliggende periode zagen we met name bij Lidl en Plus flinke prijsdalingen (in week 32). Inmiddels liggen de prijzen van de meest gekochte AGF-producten weer op een hoger niveau. Sterker nog, met uitzondering van Lidl en Albert Heijn zoeken de overige formules deze week de bovenkant van de bandbreedte van de prijzen van de afgelopen weken op.

De gemiddelde prijs van het mandje met AGF-hardlopers komt deze week uit op € 34,24, wat een fractie lager is dan een week eerder. De prijsafstand tussen de laagst en hoogst geprijsde formule is deze week 16%.

Bij Lidl zien we deze week weer een aanzienlijk aantal promoties binnen de in het vaste mandje gemeten AGF-producten; negen in totaal. De andere formules doen het rustiger aan: AH heeft vier aanbiedingen, Plus drie en Jumbo en Picnic ieder één. Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

(Elstar-appels en Conference-peren zijn deze week opnieuw uit de vergelijking gehaald omdat deze niet bij alle formules verkrijgbaar zijn.)

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.