AGF Monitor week 35

0
Leestijd: < 1 minuut

Het vaste mandje met AGF-hardlopers is nog altijd niet compleet. Los daarvan stijgen de prijzen deze week over de hele linie, waarbij dit keer ook Lidl stevig meestijgt. Wel liggen de prijzen van respectievelijk Albert Heijn, Plus en Jumbo opnieuw dicht bij elkaar. De prijsafstand tussen de duurste en goedkoopste formule daalt ten opzichte van vorige week aanzienlijk, van 24% naar 19%.

Het aantal promoties in de gemeten AGF-hardlopers trekt deze week weer wat aan. Dat wil zeggen, met name Lidl is na een ‘promotie-arme’ periode weer terug. Met zes aanbiedingen, om precies te zijn. Plus heeft vier promoties, Jumbo twee en AH één. Deze week zijn courgettes bij drie van de vier formules in de aanbieding. De details van alle aanbiedingen en een overzicht van de actuele prijzen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.