AGF Monitor week 36

0
Leestijd: < 1 minuut

De prijzen van de AGF-mandjes vliegen deze week omhoog. Waarom? Vooral omdat het gemeten mandje weer compleet is. Elstar-appelen en Conference-peren waren wekenlang niet beschikbaar bij Lidl en andere formules. Los daarvan zien we de prijs van het Jumbo-mandje deze week extra hard stijgen, waardoor het een heel eind in de buurt komt bij Albert Heijn. Bij al deze bewegingen blijft de prijsafstand tussen de goedkoopste en duurste formule gelijk aan die van vorige week: 13%

Lidl is weer het meest actief met aanbiedingen binnen de 25 populairste AGF-producten. Er zijn deze week twee producten die bij drie van de vijf gevolgde formules in promotie zijn: broccoli (Lidl, AH en Picnic) en witte pitloze druiven (AH, Jumbo, Plus). Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.