AGF Monitor week 37

0
Leestijd: < 1 minuut

Het mandje met de populairste AGF-producten is deze week het duurst bij Plus. Dat is al even geleden, want Plus weet de prijzen in de voorbije weken onder die van Albert Heijn te houden. Het is deze week vooral AH dat de prijs van het mandje naar beneden weet te drukken. De prijsafstand tussen de goedkoopste en duurste formule is deze week iets kleiner geworden (van 22% gedaald naar 20%).

We zien deze week relatief veel combi-aanbiedingen. Lidl vormt hierop de uitzondering, al heeft de discounter wel weer de meeste promoties (zes aanbiedingen). AH heeft vijf aanbiedingen (waarvan twee combi), Plus vier (waarvan drie combi) en Jumbo drie (waarvan twee combi). De details van de aanbiedingen en een overzicht alle actuele prijzen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.