AGF Monitor week 37

0
Leestijd: < 1 minuut

Behalve bij Plus en Picnic dalen de prijzen van de mandjes met 25 AGF-hardlopers. Daarbij draait Albert Heijn het hardst aan de prijsknop. De prijs van het AH-mandje komt daardoor nu duidelijk onder die van Plus, Picnic én Jumbo te liggen. De prijsafstand tussen de goedkoopste en duurste supermarkt – dat is deze week dus Jumbo – stijgt ten opzichte van vorige week met een procentje tot 14%.

De lagere prijs van het AH-mandje wordt niet veroorzaakt door veel promoties. Dat is er deze week namelijk maar één (mandarijnen). Het is zoals gebruikelijk Lidl dat de meeste promoties in de gemeten 25 AGF-producten heeft. Zes. Ook Jumbo heeft maar één aanbieding (witte pitloze druiven), Picnic twee en Plus geen. Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

De mandjes zijn bij alle formules compleet.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.