AGF Monitor week 38

0
Leestijd: < 1 minuut

Met uitzondering van Lidl dalen deze week de prijzen van de 25 AGF-hardlopers uit ons mandje bij alle gevolgde formules. Ondanks de (lichte) prijsstijging heeft Lidl wel weer ‘gewoon’ het goedkoopste mandje. Bijzonder is wel dat het nu Plus is dat de discounter het dichtst genaderd is. De prijsafstand tussen de goedkoopste en duurste formule (deze week Picnic) daalt ten opzichte van vorige week, van 14% naar 11%.

De prijs van het Lidl-mandje mag dan wel stijgen, de discounter heeft deze week negen van de 25 gemeten producten in promotie. Albert Heijn en Plus volgen met vier aanbiedingen, Jumbo heeft er drie en Picnic twee. Twee producten zijn deze week bij vier van de vijf gevolgde formules in de aanbieding: Conference-peren (Albert Heijn, Jumbo, Plus en Picnic) en witte pitloze druiven (Lidl, Albert Heijn, Jumbo en Plus). Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

Bij alle formules zijn de producten uit het mandje deze week beschikbaar.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.