AGF Monitor week 39

0
Leestijd: < 1 minuut
Deze week zien we een bijzondere beweging in de prijzen: Jumbo en Plus zijn in prijs gestegen, terwijl Lidl de prijzen nagenoeg stabiel houdt. Maar door de lagere prijzen bij Albert Heijn is die formule deze week opeens de goedkoopste na Lidl. De prijsbewegingen hebben tot gevolg dat de prijsafstand tussen de goedkoopste en duurste formule deze week daalt naar 17%.
AH evenaart Lidl deze week ook in het aantal promoties in de top-25 AGF-producten. Ieder heeft er vijf. Jumbo en Plus hebben er ieder drie. Twee keer evenaart AH ook een aanbieding van Lidl: witlof (beide € 0,59) en handsinaasappels (beide € 2,49). Met Elstar-appelen heeft Lidl echter duidelijk de scherpste prijs; € 0,89 bij Lidl tegen € 1,69 bij AH. De details van de aanbiedingen en een overzicht alle actuele prijzen is te vinden op: FP+.
Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.