AGF Monitor week 39

0
Leestijd: < 1 minuut

Wat valt op deze week? Om te beginnen dat het mandje van Dirk aardig in prijs stijgt (al blijft het Dirk-mandje nog altijd het laagst geprijsde). Maar ook dat de prijs van het Plus-mandje behoorlijk daalt. De prijsafstand tussen het laagst en hoogst geprijsde mandje met AGF-hardlopers is deze week 16% (vorige week 23%). De gemiddelde prijs van de mandjes ligt deze week op € 33,93 en dat is 1,4% hoger dan vorige week.

Merkbaar is dat het totale aantal promoties binnen de 25 populairste AGF-producten weer toeneemt. Albert Heijn heeft deze week met acht promoties weer het hoogste aantal. De overige formules hebben deze week ieder vier aanbiedingen. Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.