AGF Monitor week 4

0
Leestijd: < 1 minuut
Na de opmerkelijke prijsbeweging van met name Albert Heijn, vorige week, worden de ‘normale’ prijsverhoudingen weer hersteld. Dat wil zeggen, de prijs van het mandje met 25 AGF-hardlopers is bij Jumbo goedkoper dan bij AH. Wel blijft AH nog wat voordeliger van Plus. De prijsafstand tussen de goedkoopste en duurste formule wordt deze week wel weer een procentje groter en komt nu uit op 22%.
Lidl is deze week het meest actief met AGF-promoties. We tellen er zes in de top-25 AGF-producten. AH volgt met vier, terwijl Jumbo en Plus er ieder drie hebben. Bij Jumbo gaat het steeds om ‘3 voor € 4,-‘ aanbiedingen die tot en met 30 december lopen. Het gaat om bospeen, bloemkool en witte pitloze druiven. De details van de aanbiedingen en een overzicht alle actuele prijzen zijn zoals gebruikelijk te vinden op: FP+.
Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.