AGF Monitor week 4

0
Leestijd: < 1 minuut

Week vier en het is voor het eerst dat de mandjes met AGF-hardlopers bij de zes formules die we volgen compleet zijn. Het was met name Picnic dat de afgelopen weken kampte met de nodige manco’s. Wat we mede daardoor zien is een hogere gemiddelde prijs van de mandjes (€ 37,85) doordat vorige week nog twee producten uit de vergelijking gelaten moesten worden.

Lidl heeft deze week weer eens het laagst geprijsde mandje, al is het verschil met Dirk slechts vier cent. De prijsafstand tussen het laagst en hoogst geprijsde mandje daalt ten opzichte van vorige week van 17% naar 15%.

Kijken we naar de promoties binnen de 25 meest verkochte AGF-producten, dan zien we dat de vijf promoties van Lidl deze week in aantal worden geëvenaard door Albert Heijn. Jumbo heeft vier aanbiedingen, Plus drie, Dirk één en Picnic geen. Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.