AGF Monitor week 40

0
Leestijd: < 1 minuut

Kwam de prijs van het Plus-mandje vorige week nog dicht in de buurt van die van Lidl, deze week liggen de prijzen van de 25 AGF-hardlopers bij dezelfde formules juist het verst uit elkaar. De prijsafstand tussen de goedkoopste en duurste formule loopt deze week weer op, van 7% naar 12%.

Afgezien van Plus dalen de prijzen van de gemeten producten deze week bij alle formules, alleen niet in gelijke mate. Zo is het opvallend om te zien dat de prijs van AH-mandje nu onder die van Jumbo ligt.

Lidl heeft deze week nagenoeg de helft van de gemeten 25 AGF-producten in promotie en heeft daarmee veruit de meeste aanbiedingen. AH volgt met vijf aanbiedingen. Jumbo heeft twee promoties, Plus en Picnic ieder één. Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

Alle producten uit het gemten mandje zijn deze week bij alle gevolgde formules beschikbaar.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.