AGF Monitor week 41

0
Leestijd: < 1 minuut
Prijzenslag of niet, de prijzen van de populairste AGF-producten gaan deze week omhoog. Dat geldt voor alle vier de formules – dus ook voor Jumbo – maar vooral voor Albert Heijn en Plus. Wel blijft het mandje bij Plus nog een stuk goedkoper dan dat van AH. Wel stijgt door de prijsbewegingen van deze week de prijsafstand tussen de goedkoopste en duurste formule stevig, van 15% naar 24%.

Qua promoties overtreft Lidl deze week zichzelf: maar liefst tien van de 25 AGF-producten in het gemeten mandje zijn deze week in de aanbieding. AH stelt daar drie promoties tegenover en Jumbo en Plus ieder twee. De door Jumbo veelvuldig gecommuniceerde nieuwe lage prijs van bloemkool (€ 1,25) – een prijsheld – wordt door deze week door zowel Lidl als AH met een aanbieding uitgedaagd. Twee voor € 2,- bij AH en € 0,79 bij Lidl.De details van de aanbiedingen en een overzicht alle actuele prijzen is te vinden op: FP+

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.