AGF Monitor week 41

0
Leestijd: 2 minuten

Had Albert Heijn vorige week na Dirk en Lidl het voordeligste mandje met AGF-hardlopers, deze week schiet de prijs van het AH-mandje omhoog. Ten opzichte van een week eerder is het AH-mandje € 2,10 oftewel 6% in prijs gestegen. De gemiddelde prijs van de mandjes met meest verkochte AGF-producten komt deze week uit op € 35,05 en dat is 1,4% hoger dan vorige week. De prijsafstand tussen het laagst (Dirk) en hoogst (Picnic) geprijsde mandje is deze week 15%, wat weer een stuk lager is dan de 19% van vorige week.

Deze week zijn het Lidl en Plus die de meeste promoties binnen de 25 populairste AGF-producten hebben. AH doet het met drie afprijzingen even wat rustiger aan. Ook bij Jumbo tellen de prijsmeters deze week drie aanbiedingen. Dirk volstaat met twee promoties en Picnic heeft er deze week geen. Mandarijnen zijn deze week bij vier van de zes gevolgde formules in promotie. Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.