AGF Monitor week 42

0
Leestijd: < 1 minuut

De prijzen van de 25 populairste AGF-producten dalen de week nagenoeg over de hele linie. Nagenoeg, want bij Plus loopt de prijs van het gemeten mandje deze week juist op. Sowieso jojoot het Plus-mandje de afgelopen weken flink heen en weer. De prijsafstand tussen de goedkoopste en duurste formule komt evenals vorige week uit op 11%.

Lidl is met acht promoties weer het meest actief binnen de AGF-hardlopers. Albert Heijn en Picnic hebben ieder drie aanbiedingen, Jumbo twee en Plus één. Witte pitloze druiven zijn deze week weer vol in de aanbieding, en wel bij Lidl, Jumbo (als deel van een combi-aanbieding) en Picnic. Lidl hanteert met € 1,69 de laagste prijs. Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

Alle AGF-hardlopers zijn deze week beschikbaar bij de gevolgde formules.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.