AGF Monitor week 42

0
Leestijd: < 1 minuut

Jumbo lijkt deze week de gangbare orde te willen herstellen en duikt met de prijzen van de meest verkochte AGF-producten onder die van de andere formules – met uitzondering van Lidl. En omdat Lidl zelf de prijs van het mandje met AGF-hardlopers ook weer verlaagt komt Jumbo ook niet echt dichter bij Lidl in de buurt.

Intussen loopt de prijsafstand tussen de laagst en hoogst geprijsde formule nog wat verder op, van 11% vorige week naar 13% nu. De gemiddelde prijs van de mandjes ligt deze week op € 38,74 en dat is 0,6% lager dan vorige week.

Lidl heeft weer het grootste aantal promoties binnen de AGF-hardlopers (acht), AH, Jumbo en Plus hebben er deze week ieder drie, terwijl Picnic maar één afprijzing heeft, en wel op mandarijnen. Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.