AGF Monitor week 44

0
Leestijd: < 1 minuut
Bij alle gevolgde formules stijgt deze week de prijs van het mandje met de 25 populairste AGF-producten. De prijsafstand tussen de goedkoopste en duurste formule – deze week is dat Plus – loopt een procentje op, van 18% naar 19%. De verhoudingsgewijs sterkste prijsstijging is voor rekening van Jumbo, dat deze week 12% duurder is dan Lidl.
Jumbo heeft deze week ook maar twee promoties (Elstar-appels en Conference-peren), daar waar Lidl er deze week acht heeft. Albert Heijn heeft vijf aanbiedingen, terwijl Plus er vier heeft. Een aanbieding die Lidl, AH en Jumbo delen is met Elstar-appels. De drie formules zitten met deze aanbieding echter op hetzelfde prijsniveau: € 1,39 per kilo. De details van de aanbiedingen en een overzicht alle actuele prijzen is te vinden op: FP+
Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.