AGF Monitor week 44

0
Leestijd: < 1 minuut

Hoewel de prijzen van de gemeten AGF-hardlopers bij zowel Lidl als Albert Heijn deze week stijgen, loopt de prijsafstand tussen de goedkoopste en duurste formule deze week merkbaar op, van 14% vorige week naar nu 17%. Het Lidl-mandje stijgt namelijk € 0,03 in prijs, dat van AH met € 1,25 waardoor het AH-mandje nu het hoogst geprijsd is. Picnic weet de prijsafstand naar Jumbo verder te vergroten (en die naar Lidl te verkleinen).

Kijken we naar de aanbiedingen, dan zien we het gebruikelijke beeld. Lidl heeft opnieuw de meeste (zes) promoties binnen de 25 populairste AGF-producten. Daarna volgt Plus met vier aanbiedingen, Jumbo en Picnic met ieder twee. AH kiest ervoor om deze week alleen bospeen in promotie te hebben. Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

Alle AGF-hardlopers zijn deze week beschikbaar bij de gevolgde formules.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.